€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Vind de Code Pirateneiland
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Haba Vind de Code Pirateneiland

Artikelnr 304839
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Het is tijd om schat te gaan zoeken! Bij het spannende raadselspel Vind de Code Pirateneiland van Haba (304839) ga je met z'n allen op zoek naar de code om de schatkist open te maken. Puzzel eerst de schatkaart in elkaar, los de raadsels op en vind zo tot de juiste cijfercode, zodat je de schatkist kunt openen! Vind de Code bevat allerlei taalloze raadsels in 3 moeilijkheidsgraden, superleuk voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Het cijferslot is zelf in te stellen en kan zo dus steeds een andere code hebben! Vind de Code is een leuke eerste kennismaking met het concept van Escaperooms.

Leerdoelen Tactiek, Samenwerken, Onderzoeksdrang, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:schatkist, cijferslot, raadseldoosje, verzamelmap, 12 raadselkaarten, 9 puzzelstukken, speelfiguur, spelhandleiding.
EANcode 4010168244556

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.