€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Luxantis
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Haba Luxantis

Artikelnr 304358
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Kasteel Luxantis wordt bedreigd door schaduwwezens in dit spannende spel van Haba (304358)! Jij kunt ze tegenhouden door betoverde voorwerpen uit het magische lichtwoudlabyrint te verzamelen. Om dat te bereiken moet je de lichtjes laten branden en vervolgens de positie ervan goed onthouden, want enkel de velden met blauwe lichtjes zijn veilig. Overleg goed tijdens deze zoektocht, en probeer samen de gevaarlijke rode dwaallichtjes te vermijden. Samen kunnen jullie het koninkrijk redden! Door het interactieve led-spelbord en de onberekenbare dobbelsteen kan elke ronde in het spel een onverwachte wending nemen, dus let goed op! Luxantis wordt geleverd zonder batterijen (3x 1,5 V AA).

Leerdoelen Geheugen, Samenwerken
Inhoud:1 spelbord lichtwoudlabyrint met led-techniek, 4 transparante speelfiguren, 1 spelbord Weg naar het Kasteel, 36 kaarten met schaduwwezens, 24 boomkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
Soort batterijen3x AA (niet inbegrepen!)
Aantal spelers:2-4 personen
Speelduur: 20-30 minuten
Afmetingen:34 x 34 cm
EANcode 4010168240459

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.