€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Het vervloekte piratengoud
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Haba Het vervloekte piratengoud

Artikelnr 304296
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Dit spel van Haba, Het vervloekte piratengoud (304296) zorgt voor veel speelplezier. De speler die de zwarte vervloekte munt uit het zakje grabbelt, zal enorm balen, terwijl de andere spelers er op hetzelfde moment even lekker om kunnen lachen. De avonturiers hebben op een geheimzinnig eiland een zak vol goud gevonden. Tussen de goudstukken zitten helaas dus ook zwarte (vervloekte) munten. Deze zwarte munten zorgen ervoor dat de piratenkapitein Black gaat komen. Wie met wat geluk de meeste goudstukken uit het zakje haalt en in zijn houten kist verbergt, is de winnaar.Wees dus op je hoede voor het vervloekte zwarte piratengoud! Dit is een leuk Haba spel voor het hele gezin. Het spel is prachtig uitgevoerd met 50 spelmunten en een piratenschip, spannend tot het einde.

Leerdoelen Tactiek
Afmetingen:22 x 22 x 4,5 cm
Inhoud:1 piratenschip, 1 schateiland spelbord, stoffen zakje, 42 gouden munten, 8 zwarte munten, 40 schatkistkaarten, 13 papegaaikaarten, instructieboekje
EANcode 4010168239972

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.