€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Wie zoekt, die vindt!
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Wie zoekt, die vindt!

Artikelnr 304250
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Bij dit schattige kleine spelletje Wie zoekt, die Vindt van Haba (304250) spelen de boerderijdieren verstoppertje! Lukt het jou om ze allemaal te vinden? Steeds één iemand is aan de beurt als 'zoeker'; de andere spelers verstoppen elk hun dierenvriendje in een van de zes verstopplekjes. In de hooiberg, in de tractor of de stal: er zijn genoeg plekjes om te verstoppen! De zoeker mag 2 plekjes bekijken om te kijken of er iemand zit, en de boerderijhond Waldi helpt een handje met zoeken als het lastig wordt. Voor elk diertje dat je vindt verdien je een ster; dan is de volgende aan de beurt en wordt alles weer opnieuw verstopt. Wie als eerste vijf sterretjes verzameld heeft, wint het spel!

Leerdoelen Geheugen
Inhoud:6 verstopplaatsen, 6 verstopafdekkingen, 4 dierenvriendjes, 17 sterretjes, 1 figuur boerderijhond Waldi, dobbelsteen met kleuren, handleiding
EANcode 4010168239507

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.