€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Walby Wasbeer
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Walby Wasbeer

Artikelnr 304167
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Oh jee, Walby Wasbeer is zijn schatten kwijtgeraakt! Help Walby de opbrengst van zijn rooftocht terug te vinden in deze leuke variatie op memory van Haba (304176). De buitkaarten liggen verdekt in een cirkel, en Walby loopt langs alle 'verstopplekjes' in de hoop zijn spullen te vinden. Dobbel met de dobbelsteen om te zien hoeveel stapjes hij zet, en onthoud goed wat hij tegenkomt! Je moet namelijk proberen om in je beurt zoveel mogelijk van dezelfde schatten tegen te komen. Hoe meer van dezelfde buitkaarten je verzamelt, hoe meer edelstenen je verdient als vindersloon. Wie het eerste 13 edelstenen heeft verzameld, wint het spel!

Leerdoelen Geheugen, Concentratie
Speelduur:10-15 minuten
Leeftijd:Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Materiaal:Kunststof, beukenhout, karton
Inhoud:1 speelfiguur wasbeer Walby, 16 buitkaarten, 1 vindersloonkaart, 50 edelstenen (vindersloon), 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
Afmetingen:18 x 11,5 x 4 cm
Aantal spelers:2-4 spelers
EANcode 4010168238760

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.