€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rallytrucks
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Rallytrucks

Artikelnr 303687
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit spel Rallytrucks is een monsterachtig rallyspel van Haba (303687). Je hebt niet alleen veel PK's nodig onder je motorkap, maar ook een prima geheugen. Probeer in de juiste volgorde de kaartjes te draaien, zodat je zoveel mogelijk velden vooruit kunt racen met je houten rallytruck. De kaartjes naast het spelbord is eigenlijk je dobbelsteen. Wie als eerste over de eindstreep komt, wint het spel en staat bovenaan het winnaarspodium. Raceplezier gegarandeerd!

Leerdoelen Concentratie, Geheugen
Afmeting doos:18 cm. x 11 cm. x 4 cm.
leeftijd:48-99 jaar
aantal spelers:2-4
Inhoud:spelbord, 18 kaartjes, 4 houten rallytrucks en speluitleg
EANcode 4010168234366

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.