€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Prinsessen Mix-Max
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Haba Prinsessen Mix-Max

Artikelnr 303659
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Prinsessen Mix-Max is een super leuk leg- en verzamelspelletje van Haba (303659). Pak een kaartje met een prinsessenbuik erop en leg alle andere kaartjes open in het midden. Het houten hondje Charly zet je op een van de kaartjes. Hij mag steeds zoveel stapjes zetten als dat jij op de dobbelsteen gooit. Als Charly op een kaartje terecht komt die jij kunt gebruiken voor jouw puzzel dan mag je die pakken. Op de dobbelsteen staan ook nog wat andere tekentjes die voor wat prinsessenregeltjes in het spel zorgen. Je bent winnaar van het spel als het jou lukt om als eerste jouw puzzel af te hebben! Een leuk kort en klein spelletje dat je ook makkelijk ergens mee naar toe kunt nemen.

Leerdoelen Geen
spelduur:ca 10 minuten
aantal spelers:2- 4 spelers
inhoud:36 prinsessenkaartjes, 1 hond Charly, 1 dobbelsteen, 1 handleiding
EANcode 4010168234106

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.