€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Flonkerbingo Eenhoorn Flonkerglans
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Flonkerbingo Eenhoorn Flonkerglans

Artikelnr 303649
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Eenhoorn Flonkerglans speelt vandaag met haar vriendjes een betoverend bingospel van Haba. Zoek de afbeeldingen op de omgedraaide kaartjes ook op je eigen bingokaart. Je vindt er een grappig lieveheersbeestje, een kleine egel en een vrolijk eekhoorntje. Voor elk gevonden kaartje mag je een wolkenkristal op je bingokaart leggen. Wie als eerste vier kristallen op een rij heeft, heeft het spel van de Eenhoorn gewonnen.

Leerdoelen Ordenen, Geheugen
afmeting doos:17,5 cm. x 11 cm. x 4 cm.
Inhoud:4 bingokaarten, 24 kaartjes, 45 wolkenkristallen, speluitleg
leeftijd:3-99 jaar
aantal spelers:2-4 spelers
EANcode 4010168234021

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.