€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Karuba Junior, cooperatief legspel
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba Karuba Junior, cooperatief legspel

Artikelnr 303408
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Durven jullie het op te nemen tegen de gemene piraten? Karuba Junior van HABA (303408) is een coöperatief legspel voor jou en je vriendjes. Draai om de beurt een kaartje om en probeer de weg te vinden naar de schat. Maar pas op voor de tijgers! Zij versperren je weg! Lukt het jullie om de avonturiers naar de schatkisten te laten wandelen voordat de piraten het strand bereiken? Karuba Junior van Haba speel je samen met je vriendjes, overleg en kijk samen goed welke kaartjes je waar aanlegt. Want alleen door goed samen te werken kun je dit spannende spel winnen!

Leerdoelen Samenwerken, Concentratie
Materiaal:Hout en karton
Inhoud: 28 kaartjes, 2 spelbordonderdelen, 3 avonturiers, 1 piratenschip, 1 handleiding
EANcode 4010168231921

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.