€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Fonkelschat
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Haba Fonkelschat

Artikelnr 303403
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Dit spel met spanning Fonkelschat van Haba zal zeer uitnodigend zijn om steeds weer opnieuw te spelen. In het midden van het speelbord worden ringen op elkaar geplaatst die een zogenaamde ijszuil gaan vormen. Daarna worden de fonkelstenen erin gedaan en kan het spel beginnen. Elke beurt krijgt de volgende speler de drakenpapa die met vuur gaat spugen en de ijszuil steeds opnieuw een klein beetje laat smelten. Voordat dit gebeurt, voorspelt elke speler hardop welke kleur fonkelsteen het meest op het spelbord zal gaan vallen. Dan neemt de speler die aan de beurt is de bovenste ring weg en jawel hoor........een aantal fonkelstenen vallen op het spelbord van Haba. Daarna mag elke speler zijn voorspelde kleur fonkelstenen in zijn spelvak laten vallen. Wie heeft er op het einde van het spel veel goede voorspellingen gedaan en de meeste fonkelstenen verzameld? Misschien ben jij het en wordt jij de winnaar van Fonkelschat van Haba! Telkens opnieuw spannend en prachtig vormgegeven, dus veel speelplezier gegarandeerd met dit leuke spel van Haba!

Leerdoelen Fijne motoriek, Denken en gedrag
Afmetingen:ca. 22 x 22 x 4,8 cm
Aantal spelers:2 - 4
Spelduur:ca. 15 minuten
EANcode 4010168231822

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.