€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Woef Woef
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Haba Woef Woef

Artikelnr 303272
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Woef woef van Haba is een hilarisch leuk spel waarbij de woorden geheugen en lol sleutelwoorden genoemd kunnen worden! Behalve de kaarten in je hand heb je namelijk ook twee kaarten aan je oren hangen. Elke keer moet je een kaart spelen met óf dezelfde kleur óf dezelfde afbeelding, maar let op de bijzondere regel van dit spel: 'Oor gaat voor!' Heb je dus een kaart aan je oren hangen die erop past, dan moet je deze eerste spelen! Eh......maar welke hangen ook alweer aan mijn oren? Als je er één van je oren gespeeld hebt, moet je weer een nieuwe kaart uit je hand aan je oor hangen, dus een echt memory-spel! Je medespelers zullen goed opletten of je je oren niet vergeet, want jouw kans op winnen wordt daardoor kleiner!

Leerdoelen Geheugen
Afmetingen:23,4 x 15,5 x 5 cm
Aantal spelers:2 - 4
Spelduur:ca. 10 minuten
EANcode 4010168230719

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.