€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vlucht uit de piratenbaai
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Vlucht uit de piratenbaai

Artikelnr 302791
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Wie denkt dat spookschepen en de griezelige spookkapitein Witbaard gewoon huiveringwekkende zeemansbegrippen zijn, heeft het mis. Om de fabelachtige goudschat uit de gevaarlijke piratenbaai te redden, moet de bemanning piratenmachtig samenwerken. Met het juiste portie verstand en een beetje geluk, kunnen jullie ontsnappen aan spookkapitein Witbaard, alle spookschepen verjagen en jullie een weg uit de baai strijden.

Leerdoelen Samenwerken, Geheugen
Inhoud spel:spelbord piratenbaai, spelfiguur spookkapitein Witbaard, 30 zeekaarten, 1 geluksmunt, 4 aflegkaarten schatkist, 1 dobbelsteen en speluitleg
Materiaal:hout en karton
Aantal spelers:2 - 4 personen
Speelduur:15 minuten
EANcode 4010168226279

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.