€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Eenhoorn Flonkerglans Party voor Rosalie
Aantal: 1
Uw prijs
29,99

Haba Eenhoorn Flonkerglans Party voor Rosalie

Artikelnr 302769
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,99

HIEPHIEPHOERA! Het party voor Rosalie spel van HABA. Zorg dat alle acht de eenhoorns en alle kristallen op tijd op de partywolk zijn voor het feest. Als je aan de beurt bent gooi je de dobbelsteen. Wolkjes? Dan mag je vooruit lopen. Gooi je een glitterwolk? Boffen! Dan mag je zelf kiezen naar welke gele of roze wolk je vliegt om zo de kristallen en de vrienden op te halen. Maar........... dobbel je eenhoorn Rosalie dan komt de jarige jop een stapje dichter bij de partywolk. Als je bent beland op een roze gelukwolkje mag je aan het geluksrad draaien welke bepaalt hoeveel kristallen je naar het feest mag brengen. Met de regenboog vakjes kun je sluiproutes nemen. Lukt het jullie om samen alles en iedereen op tijd op het feest te krijgen? Alleen als je goed samenwerkt gaat het lukken! Dobbelen maar!

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168226187

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.