€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Drakentoren cooperatief
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Drakentoren cooperatief

Artikelnr 302649
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Drakentoren van Haba (302649) ....durf jij het te spelen? Door het omdraaien van de juiste kaartjes mag je de stelling opbouwen. Daarna moet de prinses heel behendig naar beneden gebracht worden. Dit moet echter gebeuren vóórdat de schrikwekkende draak op spectaculaire wijze aan de rots gaat trekken om het kasteel te laten instorten. Superspannend om samen tegen de draak ten strijde te trekken! Het is een coöperatief geheugen- en behendigheidsspel.

Leerdoelen Samenwerken, Geheugen, Behendigheid
Afmeting doos:34,5 x 34,5 x 9 cm
Aantal spelers:2 tot 4 personen
Duur spel:circa 15 minuten
EANcode 4010168225227

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.