€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamsterbende
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Hamsterbende

Artikelnr 302389
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Hamsterbende van Haba is een spel dat je alleen óf samen kunt spelen. Als je samenspeelt, moet je ook echt samenwerken. Wie is er op tijd? Jullie gaan als hamsters verzamelen om de voorraadruimtes op de juiste manier te vullen. Dit moet gebeurd zijn voordat alle blaadjes gevallen zijn en de egel zich onder de berg bladeren verstopt. Wie is er sneller? Jullie of de egel?

Leerdoelen Samenwerken
Afmeting doos:22 x 22 x 5 cm
Aantal spelers:1 tot 4 personen
Duur spel:10-15 minuten
EANcode 4010168222547

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.