€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kleine vogel, grote honger
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Kleine vogel, grote honger

Artikelnr 302370
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit is Kleine vogel, grote honger van Haba (302370)! Kies een ondeugend kuikentje dat net uit het ei is gekropen en probeer tijdens het spel jouw kuikentje zo snel mogelijk te laten groeien door op zoek te gaan naar zijn favoriete hapjes. Gooi met de dobbelsteen en kijk of daar iets op staat waar jouw kuikentje iets aan heeft. Zodra je jouw kaartje vol hebt verzameld, mag jouw kuikentje weer een stapje groter groeien. Een heel grappig verzamelspel waarbij je een beetje geluk nodig hebt en leert ordenen.

Leerdoelen Ordenen, Concentratie
spelduur:10- 15 minuten
aantal spelers:2 - 4 spelers
EANcode 4010168222677

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.