€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boomgaard mijn grote 10 spelletjesverzameling
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Boomgaard mijn grote 10 spelletjesverzameling

Artikelnr 302284
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Een prachtige Boomgaard spelletjesdoos van Haba (302284) met een grootse inhoud! Deze 'Mijn grote boomgaard spelletjesverzameling' bevat 10 verschillende spellen, dus variatiemogelijkheden te over! De doos bevat het originele Boomgaardspel, een coöperatief spel waarbij je samenspeelt tegen de brutale raaf in plaats van tegen elkaar. Kunnen de raven in hun nest in de boom komen, zonder dat de boerin hen betrapt? En wie maakt de mooiste fruittaart? Daarnaast bevat de doos nog vele andere spellen (geheugen-, kaart-, voel- en dobbelspellen) in het thema van de boomgaard. Deze doos neemt weinig ruimte in, maar de inhoud is grandioos! Het spelmateriaal is van hout en karton.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Geheugen, Denken en gedrag, Concentratie
Afmeting:35 x 35 x 9 cm
EANcode 4010168221878

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.