€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Draak dondertand
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Draak dondertand

Artikelnr 301892
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Dit is Draak Dondertand van Haba (301892)! Draak Dondertand en zijn drie vrienden Vonkenvlucht, Zilverschicht en Vuurstaart zijn erg opgewonden: zo meteen start de wedstrijd door het Drakendal. De vlucht naar de grote vulkaan is echter niet eenvoudig. Steeds opnieuw waait er een hevige wind door het dal en moeten de draken een andere route nemen. Bovendien moeten ze op de vuurkristallen langs de weg letten. Op het eind wint niet de snelste draak, maar die met de meeste vuurkristallen. Een bliksemsnel wedloopspel waarbij je een dosis geluk nodig hebt. Onderweg komt jouw draak stenen tegen waarop een aantal kristallen zijn afgebeeld. Tel goed hoeveel dat er zijn!(1 t/m 3) Aan het einde van het spel kun je aan de achterkant van het bord zien wie de meeste kristallen verzameld heeft. Inhoud: 60 vuurkristallen, spelbord met 4 draaiende elementen (wind die draait en richting bepaalt) , 4 houten drakenfiguren, 1 dobbelsteen

Leerdoelen Tellen en rekenen
aantal spelers:2-4
spelduur:10/ 15 minuten
EANcode 4010168218403

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.