€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Logik-Labyrinth
Aantal: 1
Uw prijs
6,99

Haba Logik-Labyrinth

Artikelnr 301886
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,99

Bij het Haba Logik-Labyrinth (301886) is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk schatten verzamelt! Dat is nog niet zo gemakkelijk; de schatkaart is namelijk in stukjes gescheurd... Probeer zo snel mogelijk de verschillende wegkaarten aan elkaar te puzzelen, dan kun je de meeste schatten van de Djinn winnen! Logik-Labyrinth is een combinatie van een dobbelspel en een legspel voor kinderen vanaf 6 jaar, en ook voor volwassenen nog een leuke uitdaging. Nederlandstalige spelregels zijn inbegrepen!

Leerdoelen Tactiek, Concentratie
Inhoud:30 wegkaarten, 12 opdrachtkaarten, 12 schatkaarten, 1 dobbelsteen, Nederlandstalige spelregels
EANcode 4010168218359

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.