€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Prinses Mina
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Prinses Mina

Artikelnr 301848
Levertijd direct leverbaar
€ 9,95

Straks begint het grote bloesembal in het sprookjeskasteel. Elke prinses wil dan de mooiste zijn. Maar de fonkelende edelstenen om hun amuletketting te versieren, zijn in de juwelenkist door elkaar geraakt. Welke prinses heeft het beste geheugen en kan de meeste edelstenenparen aan haar amuletketting rijgen? Een rijgmemory dus waardoor je gaandeweg het spel een ketting aan het maken bent. Inhoud: 36 edelsteenplaatjes en 4 amuletkettingen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Geheugen
aantal spelers:2-4 spelers
leeftijd:4-99 jaar
spelduur:10-15 minuten
EANcode 4010168218069

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.