€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Menhirs
Aantal: 1
Uw prijs
6,50

Menhirs

Artikelnr 301619
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,50

Menhirs is een stormachtig legspel waarbij je goed moet observeren en snel moet kunnen reageren. De druiden zijn klaar voor de grote wedstrijd; wie kan de wild door elkaar wervelende stortvloed van elementen het snelst op volgorde leggen? Daarvoor moet iedereen goed opletten en de juiste symbolen zo snel mogelijk zoeken en sorteren. Maar pas op: alle druiden komen tegelijk tegen elkaar uit en de snelste is niet altijd de beste. Spannend dus!!

Leerdoelen Concentratie, Reactievermogen
Aantal spelers2-4 spelers
Spelduurca 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168209937

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.