€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trappeldieren
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Trappeldieren

Artikelnr 301607
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Leuk gezelschapsspel, raadspel over dieren. Vrolijk kruipt de slang over het kruispunt. Maar plots-pats,pats,pats- stapt iemand hard over zijn rug. Wat is dat? Wiens voeten waren dat? Met hun vingers en handen imiteren de spelers de manier van lopen van de dieren, op de rug van een andere speler. Wie de meeste dieren kan raden en juist nabootst is de winnaar, dierenkenner. Het spel is geschikt voor 3-5 spelers en er kan ook een cooperatieve variant gespeeld worden vanaf 2 spelers.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Concentratie
Aantal spelers3-5 spelers
Spelduur10-15 minuten
Materiaalkarton
Type kindAlle kinderen
Afmeting12x18( bxh)
EANcode 4010168209821

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.