€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Titus Tentakel
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Haba Titus Tentakel

Artikelnr 301376
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Wow! Dit Haba spel Titus Tentakel is anders en leuk! De reuzeninktvis Titus Tentakel bewaakt al wat hij kan een legendarische gouden schat die jij als speler moet zien te bemachtigen. De speelpionnen zijn piraten in een bootje die hun uiterste best doen de schat te pakken te krijgen. Voorzichtig zeil je als piraat om de reusachtige inktvis Titus Tentakel van Haba heen, maar pas op voor zijn tentakels, want Titus gooit zo alle piratenschepen door elkaar! Het doel is om zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen, maar soms mag er dus op de kop van de inktvis gedrukt worden en dan komen de tentakels in actie... Heel veel Haba spelplezier met dit grappige tentakelspel!

Leerdoelen Geen
Aantal spelers:2-4
Spelduur:ca. 10-15 minuten
Afmetingen:ca. 26,5 x 26,5 x 10,5 cm (doos)
EANcode 4010168207223

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.