€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Tambuzi
Aantal: 1
Uw prijs
31,46

Tambuzi

Artikelnr 301101
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,46

.........de laatste wordt door de bliksem geraakt! Bongo-bongo!! In de broeierige hitte van de savanne voeren de dieren een regendans op voor de weergod Tambuzi. Plotseling komt er onweer opzetten! Iedereen schuilt snel, maar voor eentje is er geen plaats.... Als met een sissende bliksem het geluid stopt, is het spel voor het dier zonder hut afgelopen. Het gaat erom, zo mogelijk niet door de bliksem geraakt te worden en uiteindelijk de meeste punten te hebben verzameld. Dit spel bevat een innovatieve buzzer met 3 functies: dobbelsteen, aftellen en geluiden. Een wervelende speelpret voor het hele gezin!!Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Reactievermogen
Aantal spelers2 - 4 spelers
Spelduurca 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202983

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.