€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pang! Stekelige egelrace
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Pang! Stekelige egelrace

Artikelnr 301096
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Pang! Het startschot is gevallen en meteen brandt de strijd in de luchtballonnenrace van de egels los! De egels proberen daarbij om zo snel mogelijk hun luchtballon onbeschadigd over de finishlijn te brengen. Maar het gaat er niet altijd zo eerlijk aan toe. Die brutale rakkers prikken elkaars ballonnen kapot en bezorgen zich stiekem nieuwe. Wie hier wil winnen, moet het juiste gevoel in de stekelpunten hebben en af en toe een list gebruiken. Een brutaal, listig en gek spel! Met houten egels en luchtballonnen. Speelpret voor het hele gezin.

Leerdoelen Tactiek
Aantal spelers2-4 spelers
Spelduurca 10- 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202914

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.