€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opperhoofd Boem-ba-boem
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Opperhoofd Boem-ba-boem

Artikelnr 301073
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Trommelslagen galmen door het tipidorp: het grote opperhoofd Boem-ba-boem is op zoek naar de beste ritmelezer onder de indianen. Vlijtig trommelt hij de wildtse ritmes over de prairie, maar alleen wie de achterliggende geheime boodschap ontcijfert, wordt helper van de hardhorige medicijnman....wie het snelst de volgorde herkent, op de juiste afbeelding slaat en aan het eind de meeste kaarten heeft, kan hier winnen!! Dit spel heeft het \"fex- effect\"om de moeilijkheidsgraad te verhogen (zie tekst hieronder). Tamboerijn en 5 mephandjes zijn inbegrepen. De FEX-spellen van HABA worden in samenwerking met het Transfercentrum voor Neurowetenschappen en Leren aan de universiteit van Ulm ontwikkeld.(ZNL) Ze bevorderen de executieve functies van de kinderen. Executieve functies sturen ons denken en gedrag en zijn daardoor een belangrijke voorwaarde voor een succesvol leerproces en het gecontroleerd omgaan met eigen emoties. Zo worden kinderen met veel plezier en spanning fit om te leren!

Leerdoelen Klank en ritme, Reactievermogen
Aantal spelers3- 5 spelers
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202815

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.