€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Prima ballerina
Aantal: 1
Uw prijs
6,99

Prima ballerina

Artikelnr 301063
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,99

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en als jullie ze onder de knie hebben, gaat het grote doek op voor de nieuwe prima ballerina's! Een leuk cooperatief dansspel in een klein en handzaam doosje. Makkelijk om mee te nemen dus, daardoor ook ideaal voor op vakantie!

Leerdoelen Samenwerken, Grove motoriek en beweging
Aantal spelers2- 6 spelers
Spelduurca 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202600

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.