€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Karuba
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Karuba

Artikelnr 300934
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Eindelijk!! Na een lange boottocht hebben jullie het eiland Karuba bereikt en kunnen jullie op zoek naar de verborgen schatten. Breng jouw expeditieteam zo slim mogelijk over de junglewegen, let op voor je medespelers en vooral: alleen wie eerst aankomt, krijgt de waardevolste schatten! Maak een zo goed mogelijk wegennet op het eiland en leg op het juiste moment een kaartje weg om je avonturier in de richting van de tempel te verplaatsen. Want daar kun je de tempelschatten vinden waarmee je het spel kunt winnen. Bijzonder is dat in dit spel iedereen gelijktijdig speelt. Met een beetje geluk en wat tactiek kun je een heel eind komen.

Leerdoelen Tactiek, Denken en gedrag
aantal spelers:2-4 spelers
spelduur:ca 40 minuten
EANcode 4010168215532

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.