€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Avonturenland
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Avonturenland

Artikelnr 300930
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Avonturiers opgelet! Met dit Haba spel Avonturenland (300930) kun je een gezellige spelmiddag of -avond vullen. Dit spel won de Nederlandse Spellenprijs 2016 familie niet voor niets. Het is voornamelijk een tactisch spel waar ook geluk een kleine rol in speelt. Dit Haba spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en duurt zo'n 45 minuten per uitgespeeld spel. Avonturen land heeft ruige bergketens, uitgestrekte oerwouden en rijke steden. Rond de grote rivier liggen mistige gebieden die gevaarlijk zijn. Alleen de moedigste avonturiers durven de uitdagingen aan te gaan. Durf jij je avonturier doordacht te verplaatsen, ben je moedig in de strijd tegen de mistmonsters en lukt het jou om op goede voet te komen te staan bij de koning? Dan zou je wel eens als winnaar kunnen eindigen! Dit Haba speelbord ziet er prachtig uit en roept om spelers! Ben je er klaar voor?

Leerdoelen Tactiek, Denken en gedrag
Afmetingen:ca. 31 x 31 x 7 cm
Speelduur:ca. 45 minuten
Aantal spelers:2-4
EANcode 4010168215501

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.