€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dierentumult
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Dierentumult

Artikelnr 300925
Levertijd direct leverbaar
€ 37,50

Elke morgen moet boer Bruno zijn dieren naar de weide brengen. Maar waar hebben de lammetjes, koeien, kippen, varkens en katten zich verstopt? Wie op de drukknop met dierengeluiden drukt, de oren spitst en herkent welk dier zich laat horen, kan het snel vinden en naar de weide brengen. In deze doos zitten drie verschillende spellen die je kunt spelen. Een geheugen- grijp- en reactiespel. Eenvoudige regels dus snel te spelen!

Leerdoelen Geheugen, Reactievermogen
aantal spelers:2- 4 spelers
spelduur:ca 10 minuten
EANcode 4010168215440

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.