€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mimis knikkerpret
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Mimis knikkerpret

Artikelnr 7622
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Bliksems hier is wat aan de hand: Mimi Muis speelt vandaag met kaas, graan en noten in de voorraadkamer. En ze heeft een heleboel gekke ideeen: een geheugenspel, een dobbelspel... Deze spelletjesverzameling met bouwelementen van Mijn eerste knikkerbaan staat garant voor een heleboel afwisseling. Zo kunnen ook de allerkleinste al een heleboel plezier beleven aan de knikkerbaan en voor het eerst met spelregels kennis maken.Inhoud: 1 helling, 1 verbindingssteen, 1 startstuk, 1 knikker, 6 houten kaartjes, 2 zuilen, 1 symbooldobbelsteen en een instructieboekje met veel tips om spelenderwijs de ontwikkeling te bevorderen.

Leerdoelen Geheugen
Type kindAlle kinderen
Afmeting22 X 22 X 7 cm.
EANcode 4010168076225

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.