€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgspel in de dierentuin
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Rijgspel in de dierentuin

Artikelnr 7390
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Wie lukt het om als eerste twee dieren aan te rijgen en naast oppasser Sjors te zetten? De dobbelsteen geeft aan welke handeling moet worden uitgevoerd. Een vrolijk rijgspel voor kinderen vanaf 1,5 jaar - een spannende combinatie van dobbelen en rijgen - met eenvoudige spelregels voor de allerkleinste

Leerdoelen Fijne motoriek
Jongen meisjeUnisex
Leeftijd vanaf2 jaar
Leeftijd tot2 jaar
Leerfunctie 1Fijne motoriek
Aantal spelers2 tot 4
MateriaalBeukenhout, karton
Type kindAlle kinderen
EAN code4010168073903
EANcode 4010168073903

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.