€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mijn eerste spellen - Teddy’s kleuren en vormen
Aantal: 1
Uw prijs
14,99

Mijn eerste spellen - Teddy’s kleuren en vormen

Artikelnr 5976
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,99

Met dit spel rondom Teddy, nemen kinderen een duik in de liefdevolle geïllustreerde wereld van Teddy. Ze leren spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee coöperatieve spellen versterken deze vermogens. Ook kan er met deze doos vrij gepuzzeld worden, dit bevordert de fijne motoriek en het herkennen van details.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
EANcode 4010168059761

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.