€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sorteerspel Op de boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Sorteerspel Op de boerderij

Artikelnr 5899
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Welk dier hoort in welke stal? Kleine ontdekkertjes komen er aachter door de vorm van de houten stukken. Twee verschillende speelborden zprgen voor veel afwisseling en een heleboel speelplezier. Een beestachtig leuk sorteerspelvoor kleine dierenvrienden vanaf 2 jaar.Eenvoudige spelregels voor de beginnende speler.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek
MateriaalHouten speelstukken met kartonnen bord
Type kindAlle kinderen
Afmeting34 X 34 X 7 cm.
EANcode 4010168058993

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.