€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Visjes vangen
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Visjes vangen

Artikelnr 5632
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

De vrolijke zeebewoners dartelen opgewekt rond in de zee en komen allerlei spannende dingen tegen om mee te spelen. De kinderen gooien met de dobbelsteen en moeten een vis met de bijpassende kleur proberen te vangen. Als dat lukt, krijgt het kind voor elke gevangen vis een stuk speelgoed cadeau en mag hij/zij het in zijn/haar verzamelkaart puzzelen. Wie is de beste hengelaar en heeft als eerste alle vijf stukken speelgoed verzameld? Tijdens het vrije spel spelen de kinderen met de hengel, de zee en zijn bewoners, terwijl ze deze met een heleboel fantasie tot leven wekken. Het regelspel maakt de kinderen voor het eerst met spelregels en hun toepassing vertrouwd. Tegelijk voeren de speelse beschrijvingen van de spelregels de kinderen naar de wereld der rollenspellen mee en helpen hen om de aanwijzingen van het spel beter te begrijpen en uit te voeren. Het hengelen naar de vissen bevordert in het bijzonder de oog-handcoördinatie en ondersteunt het concentratievermogen.

Leerdoelen Fijne motoriek
Jongen meisjeUnisex
Leeftijd vanaf2 jaar
Leeftijd tot3 jaar
Leerfunctie 1Fijne motoriek
Aantal spelers1 tot 4
Spelduur5 - 10 minuten
MateriaalBeukenhout, karton
Type kindAlle kinderen
Afmeting22 X 22 X 7 cm
EAN code4010168056326
EANcode 4010168056326

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.