€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kubus puzzel koe Carola
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Kubus puzzel koe Carola

Artikelnr 5589
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Wie kan de kubussen van de puzzel zo verdraaien dat ze samen een afbeelding vormen? Ook het kleine regelspel is erg leuk, want jullie proberen samen met koe Carola de wei te verlaten voordat de boer het hek sluit.Inhoud: 4 puzzelkubussen, 1 koe, 1 dobbelsteen, 1 speelbord

Leerdoelen Samenwerken
Aantal spelers2
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting22 X 22 X 7 cm.
EANcode 4010168055893

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.