€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eerste boomgaard
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Eerste boomgaard

Artikelnr 5524
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

dit spel is een vereenvoudigde versie van onze spelklassieker, Boomgaard. Het spel is aan een jongere leeftijdsgroep aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. Het stimuleert de motorische vaardigheden van uw kind en is bovendien ook geschikt om vrij mee te spelen. Vertel over de kleuren en vormen van de houten stukken en bevorder hiermee het spraakvermogen, de gehoorzin, de creativiteit en het spelplezier van uw kind.Veel plezier bij het spelen!

Leerdoelen Samenwerken, Kleuren herkennen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168055244

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.