€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Tellen maar
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Tellen maar

Artikelnr 305880
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Het is tijd om de boerderijdieren te voeren in het eerste spel Tellen Maar van Haba (305880)! Boer Tim rijdt in zijn tractor rond op de boerderij, maar alle diertjes rennen steeds door elkaar! Help jij hem om alle dieren klaver te voeren? Dit leuke telspelletje bevat verschillende spelelementen die geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Puzzel allereerst het spelbord in elkaar, dobbel de dobbelsteen en tel de dieren op de fiches! Als je met de tractor op een klaver-plaatje komt, mag je de dieren een houten klavertje voeren. Wie het laatste stukje klaver aan de dieren mag voeren, wint het spel!

Leerdoelen Tellen en rekenen
Inhoud:1 speelbord (bestaande uit 6 puzzelstukken), 1 speelfiguur in de vorm van een trekker, 12 klaverbladen, 12 plaatjes met jonge dieren, 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding
Afmetingen doos:22 x 22 x 7 cm
Speelduur:10 minuten
EANcode 4010168254173

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.