€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Dieren Voederen
Aantal: 1
Uw prijs
14,99

Haba Dieren Voederen

Artikelnr 305476
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,99

Weet jij precies wat alle diertjes het liefste eten? Laat het zien bij het leuke eerste spelletje Dieren Voederen van Haba (305476)! Bij dit grappige spel orden je de kaartjes zodat elk diertje het kaartje van wat hij het liefste eet bij zich heeft. Vervolgens mag je de houten blokjes in de vorm van het eten in de kaartjes puzzelen! Je kunt de verschillende onderdelen van het spel los spelen; puzzel de blokjes in het dierenvoer, zoek het juiste dier bij elk hapje, of gebruik de kaartjes van de dieren en wat ze eten als memory! Een leuk en leerzaam spelletje voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Afmetingen doos:23,5 x 15,5 x 7 cm
EANcode 4010168250601

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.