€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mijn eerste spellen Bouwplaats
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Mijn eerste spellen Bouwplaats

Artikelnr 305213
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

De Bouwplaats van Haba (305213) is een eerste gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2 jaar met samenwerkingselementen. Met de oranje kiepwagen mogen alle kaartjes met bouwspullen erop naar de juiste plek worden gereden, zodat ermee gebouwd kan worden! Kinderen kunnen het herkennen van vormen en kleuren oefenen door de verschillende 'plaatsen' waar de kiepwagen voorbij komt rijden. Alle ronde kaartjes liggen gesloten op tafel: het doel is uiteindelijk om alle spullen op de juiste plek te brengen en te puzzelen voordat alle fiches van de bouwplaats op het grote bord gelegd zijn. Met eenzelfde soort structuur als die bij het Haba-spel De Boomgaard gebruikt wordt spelen alle deelnemers zo samen tegen het spel 'zelf'. De Bouwplaats is te combineren met de Küllerbü knikkerbanen van Haba; het autootje past op deze baan.

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Geheugen
Afmetingen:22 x 22 x 7 cm
EANcode 4010168248196

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.