€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Op de regenboog
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Op de regenboog

Artikelnr 304190
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit eerste spel van Haba 'Op de regenboog' is een leuk coöperatief memo-spel voor 2 jarigen. Ze leren bij dit spel tellen van één tot drie en de zes verschillende kleuren van de regenboog te benoemen. De wolkenschapen spelen op de witte, zachte wolken terwijl Kater Kolja toekijkt. Er zijn 2 varianten qua spel, tijdens het eerste spel helpen de spelers de Kater Kolja door samen de kleurrijke regenboogglijbaan te bouwen. Natuurlijk kan er met het spelmateriaal ook vrij gespeeld worden.

Leerdoelen Geheugen, Kleuren herkennen, Samenwerken, Tellen en rekenen
Afmeting doos:22x22x6,5 cm.
Aantal spelers:1-4 spelers
Inhoud:1 regenboogglijbaan (bestaand uit 3 delen), 1 puzzelspelbord (bestaand uit 3 elementen) 1 speelfiguur wolkenschaap Wilma, 1 speelfiguur Kater Kolja, 1 dobbelsteen, 6 regenboogstroken, 12 wolkenplaatjes, speluitleg
EANcode 4010168238982

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.