€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Mijn eerste spellen Wij ruimen op
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Haba Mijn eerste spellen Wij ruimen op

Artikelnr 303471
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

De kleine kater Tapsi heeft de hele dag lekker gespeeld, maar nu is het tijd om op te ruimen. Waar moeten de blokken naar toe? Wie de speelgoedplaatjes correct ordent helpt Tapsi bij het opruimen met dit ordeningsspel voor de allerkleinsten Wij ruimen op uit de serie Mijn eerste spellen van Haba (303471). Het is een coöperatief ordeningsspel met een memo- en wedstrijdvariant. Spelenderwijs leert je kleintje ordenen met een 3D-speelgoedkast.

Leerdoelen Samenwerken, Ordenen, Geheugen, Concentratie
Inhoud:1 speelgoedkast = speelbord op de bodem van de doos, 1 houten kat, 18 speelgoedplaatjes, 3 speelgoedkisten en een speluitleg,
Leeftijd:vanaf 2 jaar
Afmeting:23,5 x 15,5 x 6,5 cm.
EANcode 4010168232461

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.