€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bloemenfee
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Bloemenfee

Artikelnr 301612
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Bloemenfee is een mooi spel voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is een cooperatief stapelspel met een variant voor oudere kinderen om kleuren te ordenen. Een vrolijk spelbord en mooie grote houten speelfiguren, inclusief een houten fee met glitters. Dit spel bevordert het herkennen en ordenen van kleuren en vormen, het ontwikkelen van een wij-gevoel en vrij spelen. Het is voor jonge kinderen fijn om eerste spelregels te leren zonder al te maken te hebben met winnen en verliezen. In dit spel kun je samen winnen of verliezen, erg goed vor het 'samen-gevoel'. Het is lente in feeenland. Rosalina Bloemenfee vliegt overal naar toe met haar toverstaf. daardoor steken de bloemen bij de vijver en in de wei hun knoppen omhoog. De kinderen helpen Rosalina voor de bloemen te zorgen zodat ze samen de nieuwe bloemen ook echt laten bloeien. In de beschrijving zitten ook nog veel tips om spelenderwijs de ontwikkeling te bevorderen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Kleuren herkennen
Aantal spelers1-3
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168209876

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.