€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Drie kazen hoog
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Drie kazen hoog

Artikelnr 301288
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit spel van Haba is een fantastisch eerste spel, waar je al vanaf 2 jaar mee kunt beginnen. Met de materialen die in deze doos zitten, kun je 3 muizesterke verzamelwedstrijdspellen spelen met elkaar. De 2 muisjes Marie en Ben steken hun snuitjes in de lucht en snuffelen opgewonden. Mmmmmm, wat ruikt het hier lekker naar kaas! Maar voordat ze allebei naar de stukjes kaas kunnen happen, moet er worden gedobbeld. Wie de juiste kleur gooit, mag met de muis door de bijpassende opening glippen en de kaas in de volgende kamer inzamelen. In de spelbeschrijving staan veel tips om spelenderwijs de ontwikkeling te bevorderen. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Kleuren herkennen
Aantal spelers1-3 spelers
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168206141

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.