€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelpret Kabouterfeest
Aantal: 1
Uw prijs
33,75

Speelpret Kabouterfeest

Artikelnr 300787
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,75

Een boordevolle doos speelpret voor kinderen vanaf 2 jaar. Vele spellen om samen te spelen en avonturen te beleven met 3 voorleesverhalen, 4 spelideeën (coöperatief geheugenspel rondom het thema bos, behendigheidsspel, leuke dobbelwedstrijd en een coöperatief memoriespel rondom kleuren. En 5 schattige puzzels voor kinderen vanaf 2 jaar). De kabouters hebben vele leuke spelletjes bedacht: een hardloopwedstrijd naar het feestveldje, bladeren laten balanceren op het hoofd van de kabouters, een leuk zoekspel en een spannend coöperatief geheugenspel. Wie wil dit als 2 jarige niet meevieren met de kabouters en hun bosdieren.

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Kleuren herkennen
EANcode 4010168214702

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.