€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Hopp Galopp
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Hopp Galopp

Artikelnr 4431
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Een leuk kleuren paardenrace spel van Haba Hopp Galopp (4431) . Elk kind bepaald zelf waar ie de hindernisbalken van zijn kleur gaat neerleggen. Je paard wint zo gauw je de juiste kleur werpt van je uitgelegde hindernisbalken en over de laatste hindernisbalk springt van jouw kleur. Leuk kleuren oefen spel.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Concentratie, Behendigheid
aantal spelers:2 - 4
Spelduur:ca. 15 min.
Leeftijd:4-99 jaar
EANcode 4010168044316

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.