€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Dobbelkoning Uitbreiding van het koninkrijk
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Haba Dobbelkoning Uitbreiding van het koninkrijk

Artikelnr 306403
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

In dit gezellige bord- dobbelspel Dobbelkoning van Haba (306403) gaan de spelers dobbelen. Met wat behendigheid en geluk gooien ze de beste kaarten bij elkaar. Het doel is zoveel mogelijk velden bezetten die op de landkaart bij elkaar liggen. Wie de beste plaatsen en de meeste edelstenen heeft, wint het spel.

Leerdoelen Tactiek, Ordenen
Speelduur:45 minuten
EANcode 4010168259321

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.