€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Boomgaard mini in blik
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Boomgaard mini in blik

Artikelnr 305898
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze speciale editie in blik van het bekende spelletje Boomgaard van Haba (305898) is een superleuk cadeautje voor alle kinderen vanaf 3 jaar! Oefen met het herkennen van kleuren en samenwerken terwijl jullie proberen de boomgaard leeg te plukken voordat de raaf de boomgaard bereikt! Die heeft het namelijk op al dat lekkere fruit gemunt... Boomgaard is een van Haba's populairste spellen en met goede reden. Het snel uitgelegde spelletje is een goede oefening in samenwerken, waarbij je met z'n allen wint of verliest! Leer je kindje kennis maken met het concept van spel en regels volgen met dit kleurrijke spelletje van Haba.

Leerdoelen Samenwerken, Kleuren herkennen
EANcode 4010168254296

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.