€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Links, Rechts, Dobbel weg!
Aantal: 1
Uw prijs
14,90

Haba Links, Rechts, Dobbel weg!

Artikelnr 305294
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,90

Bij dit spel Links, Rechts,Dobbel weg van Haba (305294) moet je zo snel mogelijk je dobbelstenen kwijt raken. De dobbelstenen kun je bij het grote gelukssymbool leggen of aan je medespelers geven. Heb je geen dobbelstenen meer over dan verdien je als beloning een viltje. Wie er als eerste in slaagt om tijdens de verschillende rondes 3 viltjes te verzamelen, die wint het dobbelspel. Het is een razendsnel en leuk dobbelspel voor dobbelaars vanaf 8 jaar.

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Concentratie
Afmeting doos:15 x 15 x 5 cm.
Leeftijd:vanaf 8-99 jaar
Aantal spelers:2-6 spelers
Speelduur:10 minuten
EANcode 4010168248912

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.