€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Vind 5
Aantal: 1
Uw prijs
14,90

Haba Vind 5

Artikelnr 305285
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,90

Vind 5 van Haba (305285) is een leuk dobbelspel. Zoek snel de 5 verschillende vormen over 5 spelronden, die staan afgebeeld op 5 dobbelstenen. Bij dit spel van Haba Vind 5 (305285) is het de bedoeling om met de 5 dobbelstenen te gooien en dan starten jullie gelijktijdig de zoektocht naar de sets van 5 aaneengesloten symbolen binnen de zandlopertijd. Zoek en omcirkel met een uitwisbare stift op je speelkaart. Elk symbool levert een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste punten heeft verzamelt is de winnaar van deze vormenzoektocht.

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Concentratie
Spelers aantal:1-4 spelers
speelduur:20 minuten
Leeftijd: Vanaf 7 -99 jaar
Afmeting doos:15 cm. x 15,5 cm.
EANcode 4010168248820

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.